Izvor:
05.10.2019 u 09:51
0

ASTROLOZI OBJAŠNJAVAJU: Zašto osećamo bol zbog kraja ljubavi s nekim osobama?

Zašto osećamo toliki bol zbog kraja ljubavi s nekim osobama, dok nas raskid s drugima ni najmanje ne uzdrma?

Čak i kad je ljubav prošla, pomisao na gubitak nekad voljene osobe čini nam se nepodnošljivom.

U astrologiji planeta Saturn označava veliki gubitak. Kada se položaj ove planete kombinuje sa osobinama svakog horoskopskog znaka, dobijamo odgovor na ovo pitanje…

OVAN
Ovnovi su duboko strastvene osobe i kad jednom osetite snagu njihovih emocija, veoma je teško odreći ih se. Neprestano vas izazivaju, drže budnim i kad se rastanete duboko verujete da više nećete naći partnera koji će moći da drži korak s vama.

BIK
Bika ne želite da izgubite prvenstveno jer vam on pruža osećaj sigurnosti. Bilo da se radi o poklonima, romantičnim izlascima ili nečemu malo intimnijem, Bik ulepšava vašu svakodnevnu rutinu. Ko bi toga želeo da se odrekne?

BLIZANCI
Blizanci imaju jednu retku osobinu a to je da sve čine lakšim i lepšim. Uvek imate nekoga s kim biste mogli da razgovarate i družite se, zanimljivi su sagovornici, ali i veoma mudri kada treba da se donese neka važna odluka.

LAV
Uz Lava ćete se uvek osećati posebno. Drži vas kao malo vode na dlanu, a galantan je i uvek spreman za avanturu. Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg biste želeli da se ovog odreknete.

ŠKORPIJA
Škorpiju ne želite da izgubite jer je jedna od najiskrenijih osoba koje poznajete. Ako i sami ne trpite laži, uz Škorpiju ćete uvek znati na čemu ste. Bonus je fenomenalan seks koji je ovom znaku jača strana.

STRELAC
Pored Strelca ne morate da glumite. On vas prihvata baš takvim kakvi jeste, čak će obožavati sve vaše "bubice" i ludosti. Pritom, izuzetno je odan i pratiće vas u svim šašavim poduhvatima. Malo je ljudi koji poseduju ove osobine.

VODOLIJA
Ako ste slobodoumni, ne volite da budete sputani i ne trpite pravila, nije čudo što patite zbog raskida s Vodolijom. Ovaj znak razume vašu želju za samostalnošću i ne forsira vas. On takođe zna da vam je ponekad potreban prostor samo za sbe i to poštuje.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Twitter/Bogdanovic Rada

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter