Izvor:
17.10.2019 u 08:37
0

KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU U PITANJU? Najviše vremena posvećuju njima – čuvenim društvenim mrežama!

Ovi znaci imaju najveći problem kada bi trebalo da se "isključe", da li ste među njima?

Ova tri znaka najviše vremena provode na društvenim mrežama!

Blizanci

Oni spavaju sa mobilnim telefonom ili tabletom. Za njih je dan bez Interneta ili Instagrama izgubljen dan. Nije lako kad su to potrebe koje se ravnaju sa potrebom za hranom, ali tako je sa Blizancima. Njima je komunikacija najbitnija, pa će stalno biti i na "Fejsu" i na ostalim mrežama, da ne bi slučajno nešto propustili. Komentarišu sve šta stignu jer im je bitno da se pročita njihovo mišljenje. Vole i forume i online vesti.

Škorpija

Škorpija voli da špijunira i da drugi to rade na njenom profilu. To je prosto tip osobe koja voli pažnju, ali ne želi da kaže. Ona to skriva vešto jer želi da je ljudi cene zbog drugih stvari. Vrlo malo otkriva o sebi, ali jako puno sazna o drugima na društvenim mrežama, pa ako ima partnera, koji ima profil na nekoj mreži, neće moći ništa da sakrije od nje. Ona je pravi online detektiv i nikad joj nije dosta informacija o drugima, jer je sigurna ako je obaveštena. To je njena perspektiva. Ona zna sve o Vama, pa čak i ono što sami ne znate.

Lav

Lavovi vole da svi gledaju u njih, da budu u centru pažnje, pa će zato društvene mreže koristiti baš u ove svrhe. Nije lako biti Lav, ali danas je mnogo lakše dobiti svu pažnju sveta, ali bukvalno. Kače sve što se dešava u njihovom životu, od jutra do večeri. Gde su išli, šta su radili, sa kim su se družili, šta su jeli, gde su putovali. Nije lako sve to za praćenje, ali za Lava je sve to veoma bitno, pa smatra da je svima bitno. Pošto je njima bitno da ih drugi hvale, onda lajkujte sve i pohvalite Lava. Njemu su sve mreže podjednako bitne, samo je bitno da ima ljude koji će potvrditi njegovu vrednost.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Pixabay.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter