Izvor:
13.11.2019 u 13:23
0

DA LI JE SATURN STVARNO TOLIKO LOŠ: Veliki UČITELJ i strogi čuvar KARME!

Saturn je najudaljeniji planeta Sunčevnog sastava koji sa Zemlje možemo videti golim okom. Tradicionalno se smatrao čuvarom granice poznatog svemira, gospodarom vremena koji određuje i naš životni vek.

Od čuvara granice postao je onaj koji nas ograničava. On je kriv za sve prepreke koje nam komplikuju život, oduzima životnu radost, tera nas na težak rad – upiremo osuđujući prst u njega i pronalazimo dežurnog krivca. Zabluda!

Naš život bi bez strukture bio vrlo haotičan. Kao što je reci potrebno korito kojim će teći, civilizaciji pravila koja će omogućiti siguran život, tako i Saturn predstavlja nužne granice, pravila i strukturu i pomaže nam da se organizujemo u svakodnevici. On simboliše ambiciju, upornost i snagu kojom ispunjavamo obaveze i napredujemo unutar društvene zajednice. On je naš osećaj odgovornosti. Trebalo bi da ga posmatramo kao učitelja.

Ponekad moramo da pisemo kontrolni ili da izađemo na ispit, a ako se nismo pripremili, možemo pasti. Ponavljači mogu da se naljute, jer Saturnova energija je stroga, ali često sami ne vidimo da je to sve u cilju našeg razvoja.

Stoga, kad Saturn kao mudri starac, cenjeni učitelj, aktivira neki deo vašeg natalnog horoskopa, imate dragocenu priliku da učvrsti strukturu tog životnog područja, postaje mudriji u određenim životnim pitanjima, odgovorniji i uspešniji. Nemojte se bojati Saturna, iskažite mu poštovanje kakvo zaslužuju svi veliki učitelji!

Izvor: lovesensa.rs/Senka Ljubić
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter