Izvor:
06.05.2016 u 18:23
0

STRES ILI …? Pogledajte zašto vam je u mislima DRUGI MUŠKARAC

Iako imate ostvarenu, čvrstu i dugogodišnju vezu sa vašim partnerom, često vam se dešava da vam je u glavi druga muška osoba. Moguće je da mislite da je to nešto prolazno, ali šta se dešava kada taj muškarac ne može da vam izađe iz misli?

Verovatno pomišljate na mnoge stvari, ali tražite i uzrok u svemu tome. Navodimo vam nekoliko razloga zbog kojih je, uopšte, došlo do toga da vam se svidi neko drugi.

Ne provodite dovoljno vremena zajedno

Često se dešava da smo preokuprani svakodnevnim obavezama pa provodimo sve manje kvalitetnog vremena sa partnerom. To je jedan od osnovnih razloga zbog kojih se javlja interesovanje za drugom osobom. Jedini izlaz iz ove situacije je da se češće čujete, viđate kako biste sprečili eventualne probleme u vezi.

Niste zadovoljnI svojom vezom

Zamisli sledeću situaciju: vi obožavate da trčite, ali partneru se ta aktivnost nimalo ne sviđa. Zatim upoznate nekoga kome se to sviđa i počnete da postavljate pitanja zašto vaš partner ne može da bude takav. Ovo je samo jedan od primera kako vi i vaš partner nemate zajedniča interesovanja, a to je upravo jedan od razloga za netrpeljivost i vašu želju za drugom osobom. Dalje ne treba previše da objašnjavamo. Na vama je da odlučite šta vas čini srećnijom osobom.

Pod stresom ste

Najčešće se kod svih nas javljaju finansijski problemi koji prouzrokuju brigu i stres. Problem na poslu, takođe, može biti jedan od uzroka vašeg lošeg seksualnog života. Kada se oba partnera u vezi osećaju napeto i pod pritiskom, vrlo je teško pokazivati pozitivne emocije, odnosno ljubav jedno prema drugome. A kada nam fali pažnje kod kuće, počinjemo da je tražimo na drugim mestima.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter