Izvor:
20.06.2019 u 15:14
0

MNOGO GOVORI O VAŠOJ LIČNOSTI: U kojoj ste pozi majstor se*sa? (FOTO)

Stojeći

Vi ste vrlo preduzimljivi i uradićete sve da dobijete to što želite. Uz to, verovatno baš i niste za maženje, pa krevet zaobilazite u širokom luku, jer iz stojeće poze možete da nonšalantno nastavite sa svojim obavezama, umesto da se pravdate partneru zašto vam nije do maženja.

Misionarska

Vi ste klasičan tip ljubavnika, i ne volite mnogo komplikacija u krevetu, a ni van njega. Neki bi vas možda nazvali i dosadnim, ali oni samo nemaju pojma koliko klasika ume da prija.

Kaubojka

Vi želite da preuzmete vođstvo u svemu. Vrlo ste samopouzdani, i zbog toga delujete kao magnet na druge ljude. Ipak, nekada zaboravite na potrebe drugih ljudi, pa pripazite malo na tu stranu svoje ličnosti.

Obrnuta kaubojka

Većina ljudi vas najčešće opisuje kao sebične. Na prvom mestu vam je samo i isključivo vaše zadovoljstvo. Više volite veze za jednu noć nego ozbiljne i emotivne odnose.

Dogi

Vi ste divlji, ali ne i sebični. Stalo vam je i do vašeg i do partnerovog zadovoljstva i svi smatraju da ste odlični u krevetu.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter