PAUZA U VEZI: Rešenje problema ili prečica do raskida?

 

Preostalih 20% je sigurno da privremena pauza nije opcija, jer dovodi do konačnog prekida. Šta se zaista događa?

Želja za pauzom je signal

Želja za odmorom uvek je alarm. Nešto je pošlo po zlu jer niko nikada ne bi pomislio na ideju odmaranja od sreće. Druga važna tačka: da li više volite da bežite od problema jer ste previše umorni ili zato što ih ne želite u principu rešiti? U drugom slučaju, sve je definitivno izgubljeno: nedostatak podsticaja za rad na vezama je odsustvo ljubavi.

Pauza nije rešenje problema

Mnogi veruju da će pauza poput magije ublažiti nekoliko nesporazuma i svađa. Neće. Možete se razdvojiti i ponovo okupiti - i problem će ostati. Zaista je veoma korisno sagledati situaciju sa svih strana. Pauza pomaže da se ohladite, apstraktno, ponovo pokrenete, mirno razmislite i shvatite šta je pošlo po zlu. Pored toga, tokom pauze imaćete priliku da uporedite kako se osećate ugodnije - sa njim ili bez njega. Možda zaista ne sledite isti put: ne plašite se da donosite hrabre odluke i krenete napred.

Možda ćete samo tokom pauze moći da procenite koliko vam muškarac znači. Postoje dva moguća scenarija. Prvi: da iznenada otkrijete da vam nije potreban. Drugi: želite odmah da ga vidite, pričate puno o vama, uzmete za ruku i nikada ne puštate. Ako se pokaže da je ta želja obostrana, vaš odnos, naravno, postaje jači.

 

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Čađava mehana
21:00  Ćirilica 
23:20  Novajlije reality