Izvor:
18.08.2019 u 13:22
0

SKINITE RUŽIČASTE NAOČARE I POGLEDAJTE SVOG PARTNERA DUBOKO U OČI: Istraživanja pokazala da svaka treća osoba na svetu veruje u srodnu dušu!

Verovatno je većina nas, još dok smo bile devojčice, zamislila svog gospodina savršenog, a onda ga dugo čekala i tražila ga u svakom svom momku, ali njega nije bilo, Za mit o gosposdinu savršenom, verovatno su krivi filmovi i romani, kojima smo ubijale slobodno vreme, dok smo odrastale, ali vreme je da shvatimo da gospodin savršeni ne postoji. Niko nije savršen, ni vi, ni ma ko drugi. Zato je vreme da prestanete da očekujete ljubav iz filma i jasno sagledate svog partnera, kako biste videli njegove mane, ali i vrline i kako biste sebi dopustile da se zaljubite, jer se on vama dopada, baš takav kakav je!

Neodstupno verovanje u romansu iz filma itekako utiče na naše veze, i to, nažalost ne na tako sjajan način. Zašto? Recimo zato što se poredimo sa fiktivnim likovima i u tom trenutku nismo sposobne da shvatimo kako je naš odnos realan, i da baš zato, naš partner ima mane i s vremena na vreme završimo u skukobu, jer mane imamo i mi.

Istraživanja su pokazala da svaka treća osoba na svetu veruje u srodnu dušu i samo tu jednu, savršenu ljubav. Što znači da veliki procenat nas, ne može da uživa u svojoj vezi, zbog pogrešnih ubeđenja o perfektnom partneru.

Nema potrebe da posle prve rasprave otpišemo svog partnera, jer da je on onaj pravi nikada se ne biste posvađali. Potrebno je da budemo realni, kada je ljubav u pitanju. Da sagledamo vrline i mane muškarca, sa kojim smo, da ako osetimo ljubav, naučimo da ga volimo, upravo sa svim vrlinama i nedostacima, bez rezerve i bez promišljanja.

Moramo prestati da gajimo iluzije, jer ćemo onda svakog sledećeg momka, doživljavati kao onog savršenog, a onda će nas i on razočarati, a ova situacija ponavljaće se u nedogled, a ljubav iz filma nikada se neće desiti.

Ne dozvolite da vas prevelika očekivanja sputaju da se zaljubite, jer je ljubav lepa samo kad je realna i nesavršena. Puna kompromisa, prihvatanja, opraštanja i razumevanja.

Skinite ružičaste naočare, pogledajte svog partnera duboko u oči i tamo ćete videti ljubav. Onda ga uhvatite za ruku i pođite ka boljem sutra. Samo je to prava, filmska ljubav.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter