Izvor:
22.08.2019 u 14:33
0

FLERT I PREVARA DOBIJAJU RAZMERE MITA : Otkrivamo kako prepoznati da li vas jača polovina vara!

Sklonost muškaraca ka flertu i prevari polako dobija razmere mita, a čini se da se žene veoma retko osvrću iza sebe i u svojoj vezi ne vide jasne znakove partnerovog nezadovoljstva i sitne nagoveštaje prevare. Muškarci se, po mišljenju psihologa, na prevaru najčešće odlučuju u onim trenucima, kada u vezi ne dobijaju potrebnu ljubav i pažnju.

Prevara vas može poraziti i slomiti, ali u neku ruku, možda ste je i same izazvale, ako ste zanemarlie svog partnera. Pa ipak, ako već na početku dobro upoznate osobu sa kojom ste, po njegovom ponašanju uvidećete da pored sebe imate iskrenu osobu, koja prevaru smatra niskom i koja će uvek iskreno i otvoreno pričati o svemu što vam se u vezi dešava.

1. Iskren je prema tebi

On nikada ništa ne prećutkuje. Počev od sitnica pa do krupnih stvari, vaš partner o svemu otvoreno i iskreno razgovara sa vama. On je bez dlake na jeziku i smatra da ćete sve probleme u vezi rešiti jedino razgovorom i uzajamnim trudom i razumevanjem.

2. Obaveštava te o svemu

On nije jedan od onih, koga svako malo morate pitati gde je i šta radi. Ima običaj da vam piše kratka obaveštenja, kako biste uvek znali šta mu se u danu dešava. Za njega je to način da postanete bliskiji, a za vas jasan dokaz vernosti.

3. Ne održava kontakt sa bivšim devojkama

Za njega je prošlost zaboravljena i uživa u sadašnjosti. On ne komunicira sa bivšim devojkama i na taj način vas štiti od onog svima dobor poznatog pitanja: “A šta ako?”.

Ako u svom partneru prepoznajete ove osobine, prava ste srećnica, jer imate muškarca, za koga nema sumnje da je iskren i da ste vi njegov prioritet.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter