NIKADA NE PADAJTE U OČAJ ŠTO NEMATE PARTNERA: Neki od znakova mogu biti ovi, ali ljubav dolazi baš onda kada treba! (FOTO)
Dok vas prijateljice iz dana u dan zaslepljuju svojim vereničkim prstenjem i neprestano pričaju o tome koliko je njihov dragi savršen, ne možete, a da ne pomislite bar ponekad , šta sa mnom nije u redu?

Na sreću, odmah da vas obavestimo da to nije istina. Naime, postoji velika mogućnost da ste, nakon dužeg perioda samačkog života, razvile fobiju od vezivanja za drugu osobu, piše "Index.hr". Previše vam se dopala vaša sloboda i samostalnost pa sada, kada možda osećate potrebu za partnerom i stabilnijom vezom, mislite da s vama nešto nije u redu i da morate da se promenite.

Ipak, jedina stvar koju morate da promenite je stav i da se otvorite novim prilikama i novim ljudima.

Sledeće stvari ukazuju na to da imate fobiju od ulaska u vezu i da je to glavni razlog zašto ste još solo.

Teško vam je da se posvetite

I dok ste bez problema posvećene poslu, vežbanju i učenju stranog jezika, posvećivanje drugoj osobi vam se čini kao ograničavanje slobode. Ipak, to ne mora da bude tako. Vi ste ti koji određujete koliko ćete sebe dati i na koji način, važno je samo da pronađete osobu kojoj vaš tempo odgovara.

Uvek padnete na pogrešnog frajera

Istraživanja su pokazala da mnoge žene podsvesno "padaju" na loše momke i ženskaroše upravo zbog straha od veze. Drugi put recite "ne" takvom tipu frajera i osmotrite malo i one staromodne romantičare.

Bojite se da ćete biti ostavljene

Nažalost, ovo je često posledica prošlosti. Morate da shvatite da ne postoje dve iste osobe na svetu i da ponekad vredi rizikovati pa čak i ako je najgori ishod slomljeno srce.

Smatrate sebe osobom koja nije za vezu

Ovo često proizlazi iz nesigurnosti i nedovoljno samopouzdanja. Očigledno smatrate da nemate šta da pružite drugoj osobi, što nije istina. Ipak, ako je ovo slučaj, najpre treba da poradite na sebi i na vlastitoj mentalnoj slici, a tek onda da se upustite u ozbiljniju romansu.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro