S*KSI LAŽI: Koju vi koristite da izbegnete odnos?

 

Seks je neodvojiv i važan aspekt u muško-ženskim odnosima. Uspešan seksualni život učvršćuje odnose u vezi. Znamo mnoge zdravstvene koristi od seksa: poboljšanje raspoloženja, opuštanje, eliminisanje stresa, zaboravljanje na probleme. Međutim, postoje dani kada jednostavno ne želimo seks i ne želimo da se prisiljavamo na to. Najbolje bi bilo reći partneru šta se događa. Nažalost, često radije zamenjujemo iskrene razgovore izgovorom i priznajmo sebi da ih možemo izmisliti.

Imala sam težak dan, umorna sam

Kada se vratimo kući posle celog radnog dana, zaista smo umorni i nismo strastveni. Sve što želimo je da skočimo u udobnu majicu, sedimo na kauču sa našim omiljenim serijama. Možda umesto da koristite drugi blef, pitajte partnera za masažu vrata. Ko zna da li će se završiti ljubavnim igrama?

Ne mogu, imam ciklus

Niko neće osporiti ovaj izgovor. Ovo je jedan od najčešćih izgovora koje žene praktikuju da bi se izbegli intimni krupni planovi. Neke žene idu korak dalje i izmišljaju "plodne dane" (ovo je veliki izgovor za ljude koji ne koriste hormonsku kontracepciju). Mi garantujemo da će to oslabiti podsticaje svakog čoveka.

Ustajem rano ujutru, moram da spavam

Danas naš posao često zahteva i puno radno vreme. Prezentacije, sastanci - postoje dani kada zaista moramo posvetiti privatno vreme dodatnim pripremama. Međutim, ako koristite izgovor sve više i češće da sutra imate važnu prezentaciju i da morate spavati da biste imali novi pogled na sastanak, možda je vredno razmotriti da li u vašem odnosu ima nekih problema.

Ostavi me na miru, glava me boli

To je stari izgovor koji je postao predmet mnogih šala. Izgovor naših majki i baka je postao naš izgovor. Ako više volite da lažete i pretvarate se da imate glavobolju, a ne ljubavnu igru - to je vaš izbor.

Ne zaboravite da je iskren razgovor ključna stvar u svakoj vezi.

Ne sada, kasnije

Za neke od nas nema dobrog vremena za seks. Ili nismo raspoloženi ili smo umorni ili nas glava boli. I tako možemo da nastavimo zauvek. "Ne sada, možda kasnije", a kasnije dolazimo do još jednog razloga da izbegnemo vođenje ljubavi sa partnerima. Obmanjivanje partnera može raditi samo na trenutak, vremenom će shvatiti da nešto nije u redu, a onda će imati pravo da se ljuti na vas.

 

Cosmopolitan 
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro