Izvor:
22.10.2019 u 14:23
0

OVE MISLI VAS UDALJAVAJU OD PRAVE LJUBAVI: Pazite ŠTA vam pada na UM!

Da li znate da postoje toksične misli koje blokraju vaš put ka srećnoj ljubavi? Ako ste dugo usamljeni i maštate o istinskoj ljubavi, vreme je da resetujete svoje misli i energiju.

Evo koje misli vas sprečavaju da pronađete pravu ljubav:

1. Svi koji su bili dobri za mene sada su zauzeti

Ova misao izgleda kao da želite krivicu za svoje ljubavne neuspehe da prebacite na druge. Ovakvim mislima pokazujete da ste već odustali od potrage za ljubavi i tako šaljete kosmosu negativne vibracije koje vas sputavaju da primetite šanse za ljubav.

2. "Muškarci me se plaše"

Žene sa razvijenim egom često imaju odbojan stav prema potencijalnim partnerima. Ali, to se dešava zbog straha da ne budu povređene. Pokažite signale ljubavi, budite ljubazni i pružite šansu da vas upoznaju.

3. "Rane iz prošlosti"

Pogrešna ljubavna iskustva ne treba da budu kočnica, već "odskočna daska". Sada ste bogatiji za novu lekciju i znaćete kako da izbegnete loše izbore i lakše prebrodite probleme. Ne vraćajte se unazad, već živite SADA i dozvolite nekome da vas voli.

4. "Želim da uvek budem centar partnerove pažnje"

Koliko god bezazleno izgleda, ova misao je pogrešna. Ne očekujte da partner nema ništa drugo u životu osim vas. Vi niste njegov"odraz u ogledalu", već životni saputnik. Ako insistirate na konstantnoj pažnji i pokušavate da ga odvojite pod ostatka sveta, vaša ljubav će se brzo istrošiti.

5. "Osvetoljubivost je moćna lekcija u ljubavi"

Ako vas neko povredi, imate dva puta – da odete od njega ili mu oprostite. Svaka osveta i kažnjavanje u ljubavnim odnosima dovodi do većih problema i blokada. Ne dozvolite da bes "proguta" ljubav.

6. "Važno je da je seks dobar"

Pogrešno! Intimni odnosi su jako bitna stavka u svakoj vezi, ali ne i najvažnija.

7. "Najvažnije je da dobro izgleda"

Prvo se zaljubljujemo u fizički izgled, ali tokom razvijanja veze on gubi na značaju. Ne dozvolite da neko postane deo vašeg života samo zato što izgleda lepo i atraktivno.

8. "Želim da budem u vezi jer mi je lakše nego da budem sama"

Najvažniji preduslov za ispunjen ljubavni život prvenstveno je razvijena ljubav prema sebi. Ne možete nekoga potpuno voleti ukoliko ne volite sebe. Naučite da uživate u svom društvu, poklonite sebi divnu LJUBAV. Na taj način razvijate emocionalnu inteligenciju i bolje se snalazite u vezama.

9. "Nikada nećeš nači bolju osobu od mene"

Gde se ego razvija, tu ljubav bledi. Prestanite da ponavljate kako ste najbolji izbor za njega. Skromnost je vrlina koja budi čaroliju ljubavi.

10. "Nije mi ništa. Nisam ljuta!"

Svaki put kada sakrijete svoje emotivno stanje od partnera, ugrožavate vaš odnos. Razgovarajte o svakom problemu, otvoreno pokažite osećanja i lakše ćete preći preko svake nevolje u vezi.

Izbor: lovesensa.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter