Izvor:
03.09.2019 u 14:44
0

FACEBOOK UKIDA SVOJ ZAŠTITNI ZNAK USKORO: BROJ LAJKOVA!

Facebook bi uskoro mogao da počne fazu analiziranja i testiranja, na osnovu koje će odlučiti da li bi trebalo da počne da sakriva broj lajkova ili ne.

Džejn Menhan Vong, koja se bavi ispitivanjem bezbednosti mobilnih aplikacija, u Facebookovoj Android aplikaciji je pronašla kod zadužen za sakrivanje tačnog broja lajkova na postu.

Broj lajkova je skriven od očiju svih, osim od same osobe koja je autor posta. Ostali korisnici mogu da vide samo nekoliko emotikona kao rekacije na objavu, odnosno obaveštenje da je post lajkovalo nekoliko prijatelja, bez prikaza tačnog broja ljudi.

Iz Facebooka je stigla potvrda da se razmišlja sakrivanja broja lajkova, ali da faza testirnja još nije počela.

To, donekle, ima smisla jer je Instagram već počeo da testira sakrivanje broja lajkova, a ima i naznaka da je testiranje za sada veoma uspešno, budući da je prošireno na više zemalja. Korisnici Instagrama koji učestvuju u testu, odobravaju taj sistem i priznaju da im se dopada.

B02.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter