Izvor:
08.11.2019 u 17:51
0

NAPRAVITE SVOG ROBOTA: Zanimljiva aplikacija koju morate imati na svom telefonu!

Google je odlučio da ponudi besplatan alat koji radi u Web pretraživaču, i uz pomoć kog možete da napravite vašeg sopstvenog AI robota.

Teachable Machine 2.0 je aplikacija koja ima podršku za prepoznavanje lica, objekata i pokreta. Može da radi sa već prikupljenim podacima, a može ih i sama prikupljati.

Zanimljivo je i da Teachable Machine ne zahteva poznavanje programiranja, pa ga mogu koristiti i oni koji prave prve korake u svet softverskog dizajna i AI.

Google ima i profesionalniju verziju ovog softvera nazvanu Cloud AutoML, namenjenu iskusnim programerima koji rade sa velikim bazama podataka i žele da stvore napredne AI sisteme.

Izvor: B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter