Izvor:
18.10.2019 u 14:24
0

FORBSOVA LISTA TOP-DESTINACIJA: Crna Gora na 20. mestu!

Crna Gora se našla na 20. mestu Forbsove liste top-destinacija koje treba posetiti u 2020. godini, a posebno je istaknut Kotor.

Zašto? Crna Gora, skriveno blago Jadrana, postaje sve poželjnija mediteranska destinacija i više se ne smatra siromašnim komšilukom Hrvatske – navodi Forbs.

Danas se, dodaje se u tekstu, Crna Gora razvija kao luksuzno utočište.

Aman Sveti Stefan, najluksuzniji crnogorski hotel, podigao je lestvicu crnogorskog ugostiteljstva na viši nivo, a Marriot International upravo je najavio da će dovesti brend Ritz-Carlton u Crnu Goru 2023. godine – ističe Forbs.

Magazin savetuje da bi Crnu Goru trebalo da posete svi aktivni putnici koji vole planinarenje i avanture, ali i parovi koji žele opuštanje i privatnost.

Forbs posebno ukazuje da ne bi trebalo propustiti posetu Kotoru, koji putnicima, kako kažu, nudi impresivno i prirodno iskustvo.

Jedan je od najbolje očuvanih starih gradova na jadranskoj obali i u njemu se može videti mnogo crkava i muzeja – zaključuje se u tekstu u magazinu Forbs.

Izvor: B92
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter