Izvor:
28.10.2019 u 01:51
0

ZIMSKI RED LETENJA: Evo koje IZMENE uvodi SRPSKA avio-kompanija!

Er Srbija uvodi zimski red letenja, a ovo su destinacije koje će "osetiti promene".

Zimski red letenja će tokom špica zimske sezone, u decembru i januaru, obavljati 596 letova nedeljno, što je za 90 letova ili za gotovo 18 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Kako je saopštila nacionalna avio-kompanija, u manje frekventnom delu sezone obavljaće 532 nedeljna leta, što je za 102 leta ili za 24 odsto više u odnosu na isti period prošle zime. Avionima Er Srbije leteće se i do sedam novih destinacija – Krasnodar (tri puta nedeljno), Madrid, Barselonu, Kairo, Rijeku, Helsinki i Kijev (po dva puta sedmično).

Kompanija povećava i broj letova na popularnim linijama iz Beograda za Ljubljanu, Skoplje, Bukurešt, Larnaku, Solun, Tiranu i Veneciju. Linije koje su ovog leta uvedene iz Niša biće aktuelne i tokom zimske sezone, osim letnjih sezonskih letova za Tivat. Najfrekventnija destinacija ostaje Podgorica, sa 21 nedeljnim letom tokom špica sezone u decembru i januaru, a slede Cirih (19) i Ljubljana (17).

Medju ostalim najfrekventnijim destinacijama su Beč (14 letova nedeljno), Pariz (13), Atina, Tirana i Zagreb (po deset), kao i Skoplje, Bukurešt i Amsterdam (po osam). Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano i Rim biće aktuelni takodje tokom špica sezone, a istom dinamikom leteće se za Maltu i Sankt Peterburg tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

– Spremno dočekujemo zimsku sezonu koja će biti veoma intenzivna, imajući u vidu da smo u proteklom periodu značajno proširili mrežu naših destinacija i formirali još jednu bazu na Aerodromu Konstantin veliki u Nišu. Zimski red letenja kreiran je u skladu sa željama i potrebama naših putnika, pa je najveći broj letova predvidjen na vrhuncu zimske sezone i to upravo ka destinacijama za koje su pokazali najveće interesovanje – izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Izvor: 92putovanja
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter