Izvor:
02.06.2016 u 15:51
0

MEDITERANSKA ROMANTIKA: Ovo mestašce u Portugalu OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA (VIDEO)

Kajis da Ribeira nalazi se u Portu, na severu ove mediteranske zemlje i važi za jedno od najromantičnijih mesta na svetu.

Iako je prelep i preko dana, Kajis da Ribeira još jače oživi kada sunce zađe. Prelepo osvetljeni kafići, barovi i restorani mamiće vas da uživate u muzici, kafi, ribi i morskim plodovima i zdravom i svežem vazduhu.

Primamljiv spoj srednjevekovnih uličica i živih mediteranskih boja ostaviće vas bez daha, ali to nije ništa naspram fotogeničnih tradicionalnih barki koje su samo jedan od razloga zašto je Kajis da Ribeira proglašena za Svetsku baštinu.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Travel Kali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter