Izvor:
04.06.2017 u 14:31
0

LEPA VEST ZA SVE KOJI VOLE DALEKE DESTINACIJE: Uskoro direktni let iz Beograda do Indije?

Indijski turisti bi uskoro mogli da otkriju Srbiju kao novu destinaciju za odmor. Najveći indijski turistički operater “Interglob” pokušava da nađe partnera za ovaj region, a Beograd je u užem izboru.

Traže aviokompaniju koja bi uspostavila četiri direktne linije sa Indijom – za početak do Nju Delhija i Bombaja, a potom do još dva grada.

“Interglob” drži 32 odsto indijskog turističkog tržišta, što znači da svaki treći ondašnji turista putuje preko njih. Imaju čak 12.500 prodajnih mesta i niskobudžetnu aviokompaniju “Indigo” koja poseduje 110 “erbas 320″ aviona.

– To je turistički konglomerat. Njihova avio-kompanija leti, na teritoriji Indije i još do Emirata i Singapura – objašnjava Zoran Dražeta, vlasnik firme “Globkon” koji im je partner i konsultant za poslove u ovoj regiji.

– Ukoliko bi im Air Serbia postala partner, to bi značilo najmanje 1.000 putnika svake nedelje, a možda i više. Mi bismo se trudili da ih zadržimo u Srbiji.To je velika šansa za naš turizam. I za hotelijere, ali i za seoski turizam. Ukoliko mi ne pristanemo, “Kroacia Erlajns” ili grčki “Egian” će sigurno pristati. Pregovaramo sa Vladom Srbije i sa Tirostičkom organizacijom Srbije.

Srbiju su, prema rečima Dražete, izabrali na preporuku Nareša Katara, glave jedne od najmoćnijih indijskih porodica. On je sam dva puta bio u našoj zemlji.

(Večernje Novosti)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter