Izvor:
16.06.2016 u 15:22
0

DA LI BISTE VOLELI DA JEDETE U VODI? To je razlog više da posetite FILIPINE! (VIDEO)

Tamo daleko, na jugoistoku Azije, na prelepim Filipinima nalazi se ogromna plantaža kokosa – Vilja Eskudero – koja se prostire na više od 800 hektara.

U okviru ove plantaže nalazi se i odmaralište u okviru kojeg možete uživati upoznajući se sa filipinskom kulturom i istorijom, smešteni u predivnoj prirodi ove zemlje.

Baš tu, u okviru odmarališta, nalazi se i jedan od najlepših restorana na svetu – pod vodopadom Labasin!

Stolovi su poređani odmah ispod vodopada, tako da su vam noge u vodi. Slike govore više od reči, a više i od njih govore pozitivni komentari turista koji su oduševljeni senzacionalnom kombinacijom toplog vazduha, hladne vode i preukusne hrane koju vam domaćini serviraju.

Nakon ručka zaposleni u restoranu prirediće vam kulturni šou, a potom i plovidbu na splavu od bambusa o mirnom Labasinskom jezeru.

Ukoliko se nekada nađete na Filipinima, a uz to nemate problem da sačekate poduži red kako biste uopšte došli do restorana i nemate problem sa konstantnim šuštanjem vode – obavezno posetite ovo mesto.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/someamazingfacts

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter