Izvor:
23.10.2017 u 17:15
0

LETO I ZIMI: Spremite kofere i posetite neko od ovih sedam veličanstvenih ostrva!

Ovo su sedam destinacija koje možete posetiti, na kojima je toplo i tokom zime.

Prelepa priroda, raskošne plaže, idealne temperature, samo su neki od epioteta kojima se mogu opisati ove neverovatne destinacije:

Britanska Devičanska Ostrva

Plavetnilo Devičanskih ostrva, je toliko jedinstveno pa se ova ostrva konstantno visoko kotiraju i nalaze na listama kao top destinacija na Karibima. Kao i druga ostrva imaju beli pesak i lepote koje nam mogu ponuditi, ali tajna ovih ostrva je u tome što ovde nema velikih gužvi i nisu pretrpana velikim luksuznim odmaralištima.

Kostarika

Kostarika se odlikuje tropskim prašumama, vulkanskim planinama, čarobnim plažama i divljim rezervatima, ova zemlja u Centralnoj Americi privlači avanturiste i ljubitelje životinja. Obavezno istražite lepotu udaljenog Nikoja poluostrva i suočite se sa zapajujuće lepim pejzažima.

Tahiti, Francuska Polinezija

Od luksuznih bungalova raspoređenih po plavetnilu kristalno čiste tirkizne vode, do bogate vegetacije i vodopada, na Tahitiju se sve vrti oko živopisnih pejzaža. Najveće ostrvo u Francuskoj Polineziji je idealno za one koji tragaju za usamljeničkim mestima. Srdačni Tahiti je mesto gde morate uživati sporo u svemu – od spektakularnih laguna pa do vrhunskih kulinarskih specijaliteta.

San Sebastijan, Španija

San Sebastijan je grad koji zaslužuje da se nađe na listi želja svih svetskih putnika. Prepoznatljiv je po divnim plažama, jedinstvenoj kulturi, fantastičnim restoranima. Ovaj grad je stvoren za prave ljubitelje gastronomije i jedan je od najlepših evropskih gradova. On ujedno nudi najlepše i najukusnije specijalitete, piše LuxLife.rs.

Puket, Tajland

Najveće ostrvo na Tajlandu, je toliko jedinstveno da ovde možete pronaći široke peščane plaže, krečnjačke pećine i prepoznatljive kamene formacije nalik vajarskim skulpturama. Na ovom ostrvu postoji dovoljan broj SPA centara, odličnih restorana, luksuznih hotela i umetničkih galerija koje će vas impresionirati. Puket je mesto koje je važno obići tokom suve sezone koja traje u periodu od novembra do aprila.

Serengeti Nacionalni park, Tanzanija

Nacionalni park Serengeti nalazi se na severu Tanzanije i dom je godišnjoj selidbi miliona životinja, tačnije gnua i zebri koje su u potrazi za hranom. Ovde možete da se sretnete sa gazelama, babunima pa i hijenama. Smatra se da se u parku Serengiti nalazi najbrojnija populacija afričkih lavova.

Bali, Indonzija

Indonežansko ostrvo nudi najlepše plaže na svetu, planine vulkanskog porekla, hramove posvećene slonovima i užitak u odmaralištima sa pet zvezdica. Ovde ćete doživeti jedinstveno iskustvo budući da je Bali sinonim za egzotiku. Obilje zabave, sportova na vodi, odličan šoping, izvrsna hrana, uzbudljiv noćni život sve vas to čeka na Baliju.

Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter