Muške greške koje ženu teraju na prevaru: Nećete ni znati šta vas je snašlo! (FOTO)

 

Ove tri greške su dovoljne da muškarac otera svoju ženu u tuđi krevet. Iako često on ne razume kako je to uradio, i zašto je ona otišla...Kažu da muškarcu žena treba samo u krevetu. Međutim, žene, sem kreveta od muškarca traže mnogo više... Ti zahtevi se mogu svesti na tri najvažnije stvari. A ako jedna od njih nedostaje, sve se ruši!

Zapamtite, SVAKOJ ženi UVEK treba:

ZAŠTITA: Ovo ne podrazumeva samo da je zaštitite od huligana (mada je i to potrebno), već od manje destruktivnih stvari.

Na primer, zaštitite svoju ženu od vaše drage mame. Ovo je izuzetno važno svakoj ženi. Morate znati na koji način da je spasete od zlog šefa, od materijalnih problema i loših poslovnih uslova.Budite pravi muškarac koji će zaštititi ženu od onog čega se ona boji najviše na svetu. Funkcija dobrog muža je da pruži ženi mir i sigurnost.

Ako niste bili tu kada je njoj bila potrebna zaštita, znajte da ste napravili veliku grešku!

POMOĆ: To je najočiglednija manifestacija ljubavi. Ako uskraćujete vašoj supruzi pomoć, vi njoj u stvari govorite: ne volim te

I šta onda da očekujete od nje? Ljubav? Razmislite ponovo!

Ako hoćete da budete pravi suprug - pomozite joj: sa bebom; kad ide iz prodavnice sa rukama punim namirnica; pomozite joj kad vidite da je došla sa posla umorna; kad je boli nešto, nađi joj se...

U suprotnom, žena će videti da vi ne marite za nju i otići će drugome. Jer to će biti momenat kada će se u njenoj glavi roditi ideja za izdajom.

EMOCIJE: Blizina  je neophodna. U krevetu su ženi potrebne emocije, a ne veličina i kvalitet pokreta. Ženi je potrebna strast, nežnost i velika želja. Bez obzira koliko je godina braka iza vas - ženi će uvek biti potrebna emocija u krevetu.

Ako ona želi seks četvrtkom, a vi se četvrtkom opijate i gledate sport, ona će i dalje imati seks četvrtkom, samo to nećete biti vi!

 

Happytv.tv
Foto: Shutterstock

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije - Live  
02:30  Posle ručka