Izvor:
08.05.2016 u 22:04
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Evo zbog čega ćete sa osmehom PRATI SUDOVE!

Ako ste mislili da je svakodnevno stajanje ispred sudopere jedan od najvećih dosadnih poslova na svetu, prevarili ste se. Čak, i ako sada razmišljate o kupovini mašine za pranje sudova, bilo bi pametnije da odustanete, jer imamo odlične vesti za vas.

Naime, naučnici otkirivaju da je pranje sudova pogodna „detoksikacija“ uma kod osoba koje su preopterećene problemima. To dugim rečima znači, da je najbolje uzeti sunđer u ruke kada osećate da ste pod stresom.

Međutim, ono na šta treba obratiti najviše pažnje je, prvenstveno, miris deterdženta, oblik i tekstura posuđa jer na taj način umirujete svoje nervozu i dovodite um u mentalnu ravnotežu.

Poenta je u tome da, dok perete sudove mislite samo o tome, jer vam može pomoći da, makar u tom trenutku, manje brinete o prošlosti ili budućnosti. Mozak će vam biti u miru, jer će se fokusirati samo na trenutnu situaciju.

HappyTv.rs
Foto: Flickr.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter