Izvor:
16.10.2019 u 16:39
0

TAJNA USPEŠNE LJUBAVNE VEZE: Parovi otkrili U ČEMU je CAKA! (FOTO)

Svi žele da imaju odličan seks i da poboljšaju svoj seksualni život. Potrebno je da znate par trikova ili usvojite ideju parova koji kažu da imaju sjajan seks samo zato što rade jednu stvar. Oni postavljaju sebi ciljeve koje žele da ispune u različitim oblastima života.

Oni koji su ocenili svoj seksualni život kao odličan rekli su u 92 odsto slučajeva da postavljaju sebi neke ciljeve, dok su 52 odsto onih koji su ocenili seksualni život kao dosadan rekli da se ne drže ciljeva ili da ih uopšte ni nemaju.

Postavljanje zajedničkih ciljeva sa partnerom daje bolje rezultate u 82 odsto slučajeva. Takođe, ti parovi češće idu u savetovališta ili kod terapeuta za parove. Ciljevi treba da se tiču vaših želja i očekivanja u seksu, ali i očekivanja kada je u pitanju novac, zdravlje i fizička aktivnost.

44 odsto njih je reklo da su sa partnerom postavili jasan cilj da žele više seksa, da probaju nove poze ili nešto sasvim drugačije, dok je 49 odsto njih reklo da se zajednički planovi više odnose na odnos van kreveta i da podrazumevaju više otvorenosti, iskrenosti i poverenja, piše Kosmopolitan.

Seksualni život zahteva da ga negujete i održavate zajedno sa partnerom. Stičite pozitivne i zdrave navike, negujte vaše telo i posvetite pažnju partneru. Isplatiće vam se i to višestruko.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter