Izvor:
09.10.2018 u 20:45
0

EMINA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Oseća se dobro, zamolila medije da ne dižu paniku! (FOTO)

Pevačica Emina Jahović doživela je saobraćajnu nesreću, oseća se dobro, a oglasila se preko svog Instagram profila i zamolila da se ne diže panika oko toga.

Ona se obratila svojim pratiocima i poručila da nije životno ugrožena i da će nastaviti sa svojim obavezama iako je doživela manji šok:

– Dragi prijatelji, samo da vas obavestim da se osećam dobro nakon saobraćajke i da mi život nije u opasnosti kako su preneli neki mediji. Na snimanju sam u Beogradu, i iako sam i dalje u šoku moram da nastavim sa radom večeras. Hvala svima na podršci. Šaljem vam puno ljubav – napisala je pevačica.

Kurir
Foto: Instagram/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter