Izvor:
10.09.2018 u 11:15
0

KARLEUŠA ĆE BITI BRUTALNA: Imaću konaćno priliku da naučim nekoga kako da se ponaša na sceni!

Poznato je da uskoro počinje nova sezona jednog muzičkog takmičenja i da se ovaj put sprema nešto sasvim novo. Iako je dosadašnji format i te kako davao rezultate, bio praćen i izrodio mnoge dobre pevače, ovaj put će biti nekih promena.

Pop diva Jelena Karleuša je za Alo! otkrila kako će izgledati novi takmičarski šou.

Uvek mi je smetalo to što su članovi žirija bili najveće zvezde. Pretvorili smo se u rijaliti, a takmičari su bili u našoj senci. Sada ćemo konačno imati način da se posvetimo tim ljudima i da napravimo od njih zvezde. Imamo pravo da od kandidata napravimo zvezdu po sopstvenom nahođenju. Do sada smo mi bili najveće zvezde, ali sada je došlo vreme da im prenesemo znanje. Do sada nisam imala priliku da nađem devojku koju ću moći da učim kako da se ponaša na sceni i kojoj ću moći da kažem: "Ne možeš tako da stojiš, gledaj ovako u kameru, debela si, kosa ti je grozna, ne možeš tu pesmu da pevaš…"

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter