Izvor:
20.06.2017 u 22:55
0

PRVI PUT NAKON KONCERTA NA TAŠMAJDANU: Dženan Lončarević priprema spektakl za prestoničku publiku na splavu „Port“! (foto)

Od početka nove letnje sezone splav "Port" postavlja visokestandrarde u noćnom životu prestonice. Mnogobrojni izvodjači koji su nastupali na splavu "Port" već su napravili atmosferu za pamćenje o kojoj se i dalje priča u gradskim kuloarima.

Ove nedelje zabava na splavu počinje već u sredu i to nastupom Dženana Lončarevića, prvi put pred prestoničkom publikom nakon spektakularnog koncerta koji je nedavnoodržao na Tašmajdanu.

– Volim da nastupam na ovom splavu, jer se osećam kao kod kuće, a ovo je idealna prilika da napravimo reprizu mog koncerta na Tašmajdanu za sve one koji nisu uspeli da nabave karte – rekao je nasmejani pevač

Već za četvrtak veče Aca Lukas najavio je spektakl, sa neočekivanim repertoarom. To veče će pevati isključivo pop rok hitove.

– Znate da sa ja roker u duši i zato se spremite za dobru zabavu i provod do jutra – rekao je dobro raspoložen Lukas.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter