Izvor:
06.07.2018 u 15:10
0

VREDNO SVAKE PAŽNJE: JK promenila imidž i ODUVALA konkurenciju! (FOTO)

Jelena Karleuša je ponovo iznenadila fanove novom promenom na sebi.

Nakon što se skinula gola uz poruku "Radije ću da budem gola nego da nosim krzno" kojom je stala u zaštitu životinja koju propagira na društvenim mrežama, Jelena Karleuša je totalno promenila imidž!

Pop diva se slikala u njenim fanovima već dobro poznatom ambijentu, u liftu, a u preuskoj crnoj suknji i topu pokazala je po ko zna koji put svoje seksi obline.

I, da neko ne bi došlo do zabune, i da neko ne bi pomislio da se njena garderoba kosi sa njenim stavovima, Jelena je odmah naglasila kako je u pitanju – veštačka koža. Međutim, ono što je još više vredno svake pažnje jeste Jelenina potpuno nova frizura – kako boja kose, tako i šiške.

Kako vam se dopada "nova" Jelena?

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter