Izvor:
16.05.2017 u 03:10
0

Neutešna supruga vozača autobusa, koji je preminuo kod Budimpešte: SLEDEĆE GODINE BISMO PROSLAVILI 40 GODINA BRAKA!

Siniša Stanojević (60) iz ražanjskog sela Smilovac, vozač paraćinskog autobusa “Eurolajn” najverovatnije je dobio infarkt što je i bio uzrok saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju u predgrađu Budimpešte kada je povređeno 16 putnika!

Autobus, kojim je upravljao Siniša saobraćao je na redovnoj liniji od Rekovca kod Paraćina do Austrije, a on je na ovoj relaciji vozio godinama.

Sinišina supruga Vesna zato veruje da mu je pozlilo u vožnji iako nije bio hronični bolesnik niti je uzimao bilo kakve lekove jer drugačije ne može da objasni nesreću.

Sledeće godine bismo proslavili 40 godina godina braka – priča Vesna Stanojević.

Lepo smo se slagali, izrodili dva sina, obojicu oženili i dočekali petoro unučadi. Siniša je bio vredan čovek, radio je tri hektara zemlje, čuvao pčele, bio je vozač 40 godina. Duboko verujem da je dobio infarkt i da je to dovelo do nesreće. Međutim, još ništa pouzdano ne znam. Vlasnici firme u kojoj je radio su otišli u Mađarsku, nadamo se da ćemo od njih saznati kako je Siniša stradao – priča vozačeva udovica.

Sinišina snaha Jadranka kaže da još nisu počeli pripreme za sahranu.

Svekrovi poslodavci su nam obećali da će učiniti sve da ga što pre dopreme u zemlju. Međutim, kako su nam objasnili, zbog procedure koja je neophodna u ovakvim situacijama, proći će najmanje četiri dana dok telo ne stigne u Srbiju – rekla je ožalošćena žena.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter