Izvor:
24.05.2017 u 08:56
0

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Ovo je lice zla koje je pobilo decu u Mančesteru!

Objavljena je fotografija napadača Salmana Abedia (22) koji je eksplozivnom napravom tokom koncerta Arijane Grande u "Mančester areni" ubio 22 osobe.

Na naslovnoj strani sutrašnjeg The Sun nalaze se fotografije Abedia i najmlađe žrtve njegovog zverstva, osmogodišnje devojčice Safi.

Muškarac osumnjičen za samoubilački bombaški napad na koncertu američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru identifikovan je kao 23-ogodišnji Salman Abedi, objavio je CBS Njuz.

4h

News_Executive @News_Executive

UPDATE: The 23-year-old Manchester man taken into custody earlier today was the bombing suspect's brother. -NBC news

Follow

News_Executive @News_Executive

UPDATE: First picture of the evil Manchester Arena bomber Salman Abedi pic.twitter.com/AVp3M3RBRV

11:22 PM – 23 May 2017

View image on Twitter

Twitter Ads info & Privacy

Abedi je, kako se navodi, od ranije bio poznat britanskim vlastima.

Američki bezbednosni izvori navode, pozivajući se na britanske obaveštajne zvaničnike, da je Abedi rođen u Mančesteru 1994. godine i da su njegovi roditelji libijskog porekla.

Veruje se da je putovao vozom iz Londona pre napada, dodaju oni.

NJegovi roditelji emigrirali su iz Libije u London, pre nego što su se preselili u predgrađe Mančestera, gde su živeli najmanje 10 godina, navode zvaničnici, a prenosi Rojters.

View image on Twitter

View image on Twitter

Follow

The Sun ✔@TheSun

Tomorrow's front page: Suicide bomber was trained in terror by IS warlords

11:17 PM – 23 May 2017

Twitter Ads info & Privacy

">May 23, 2017

U međuvremenu, Abedijevi prijatelji sa Salford univertiteta napomenuli su da je tokom prošle godine pustio bradu, kao i da je bio navijač kluba Mančester Junajted.

Izvor iz američke vlade, koji nije imenovan, rekao je da istrazitelji pokušavaju da utvrde da li je Abedi putovao u Libiju i da li je tamo bio u kontaktu sa pripadnicima Islamske države.

Mančesterska policija saopštila je ranije danas da je uhapšen 23-godišnji muškarac u vezi sa bombaškim napadom u Mančesteru, javlja Bi-Bi-Si.

Takozvana Islamska država preuzela je odgovornost za sinoćnji samoubilački napad na koncertu američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru, kada su poginule 22 osobe, a desetine povređene.

kurir.rs
foto:twitter/News_Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter