Izvor:
05.01.2017 u 19:32
0

Ministar STEFANOVIĆ: Haradinaj nije na poternici iz političkih razloga, već zbog OZBILJNIH KRIVIČNIH DELA!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da Ramuš Haradinaj nije na poternici iz političkih razloga, već zbog ozbiljnih krivičnih dela, te da očekuje da svaka zemlja koja odgovara na takvu vrstu poternice pokaže da joj je zakon važniji od politike.

"Ako bude pušten, pitanje je šta to govori o poternicama Srbije ili o odnosu drugih država prema tim poternicama. Ne znam šta će biti dalji nastavak pravnog procesa, mi smo to kao država tražili, a video sam da je i premijer potvrdio da je zhatevano da se nastavi", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Ministar je izjavio da mi nemamo pravo da se mešamo u odluke tužilaštva i sudova, i dodao da Srbija Haradinaja traži za ozbiljna krivična dela.

"Dakle, on nije na poternici iz političkih razloga, već zbog ozbiljnih krivičnih dela, zločina počinjenih nad Srbima i važno je da svaka zemlja, koja je na potezu i koja odgovara na takvu vrstu poternice, pokaže da joj je zakon važniji od politike", objasnio je Ministar policije.

"Da pokažu da je ta zemlja snažnija od svih političkih pritisaka i da može da odgovori na zahtev Srbije uprkos svim pritriscima koje trpi", zaključio je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter