Izvor:
09.09.2017 u 22:39
0

POČELA SEDNICA KOSOVSKE SKUPŠTINE: Srpska lista ima tri ministarstva!

Sednica kosovske skupštine, koja je bila zakazana za 16.00 sati, počela je sa zakašnjenjem od manje od sat vremena, javili su prištinski mediji na albanskom jeziku i dodaju da u sali još fale poslanici Srpske liste.

Deo medija javio je da se dolazak poslanika Srpske liste, koji su danas bili na sastanku u Beogradu, u parlamentu očekuje oko 18 sati.

Prištinski mediji pišu da su oni dobili saglasnost Beograda da podrži vladu Ramuša Haradinaja.

Lajmi prenosi izjavu lidera Liste Gorana Rakića koji je, kako kažu, rekao da je uslov za podršku formiranje Zajednice srpskih opština, zaštita srpske imovine i povratak raseljenih Srba.

Inače, Srpska lista je, kako je najavljeno, imatri tri ministarstva u kosovskoj vladi: Ministarstvo za povratak i zajednice, lokalnu samoupravu i poljoprivredu.

IZVOR/tanjug

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter