Izvor:
14.08.2019 u 18:06
0

MILIJANA U STRAHU: POTPUNO ĆE SE RAZORUŽATI, U OSMU SEZONU ULAZI NJEN LJUBAVNIK?! (FOTO)

NE MORA VIŠE DA SE SKRIVA: TEA NAPRAVILA DRASTIČNE PROMENE! (FOTO)

Bivša učesnica i devojka Milojka Božića, Milijana Bogdanović, našla se u veoma neprijatnoj situaciji! Naime, dok je Milojko potpuno bezbrižno uživao u čarima vašara na kom su bili, stari delija Era Ojdanić, prišao je vragolastoj Milijani i pokušao da je zainteresuje da uđe zajedno sa njim u vilu Parova i da ostavi Milojka!

VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Coka je imala brutalnu poruku za sve hejtere! (FOTO)

Era se pozdravio i sa Milojkom kao i sa Milijanom, ali kada je počela žurka on se trudio da ubedi Milijanu da je on pravi izbor za nju i da će im biti prelepo ako uđu zajedno u vilu! Iako su mnogi pomislili da između njih postoji nešto više oni su samo prijatelji i jako se poštuju!Era pored svega ima veliku želju da bude ljubavnik upravo Milijani. – rekao je izvor sa lica mesta!

JELENA ILIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: IVAN SE PONOVO RODIO, MOJI ĆE GA PRIHVATITI! (FOTO)

Izgleda da Era želi da ostvari svoju želju i bude Miljanin ljubavnik u osmoj sezoni najpopularnijeg rijaliti šou programa Parovi!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter