Izvor:
29.08.2019 u 18:11
0

NJEMU JE UPALA KAŠIKA U MED: Planira da STANE NA LUDI KAMEN, devojka mu se druži sa Marinkovićevom BIVŠOM ŽENOM! (FOTO)

PROĆČITAJTE I: SKANDALOZNA PREPISKA: Elvin Kadrić zahtevao nenormalne uslove za nastup! (FOTO)

Ekipa sedme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" Milutin Radosavljević Mili, Ivan Marinković, Ivania Bajić i Jelena Ilić, nalaze se u istom društvu u jednom gradskom lokalu, a pozadina priče ostaviće vas bez daha.

Jedan od fanova ovog šou programa i dobro obavešten izvor rekao je portalu Hepi televizije da je dobra stara ekipa na okupu, i ispričao detaljnije o ovom susretu.

– Mili je veoma zadovoljan i ispunjen što se vidi na njegovom licu. Pored toga, pogodila ga je amorova strela, pa se ne odvaja od svoje drage – rekao je dobro obavešten izvor.

Kao što vidimo na priloženoj fotografiji, Radosavljević uživa sa svojom nežnijom polovinom koja je veoma imućna, ali i bivšim cimerima.

Budući da je temperamentana rijaliti zvezda prošla kroz pravi emotivni pakao, izgleda da mu je od nedavno i te kako krenulo u životu, pošto je u romansi sa jakom ženom.

Kako nezvanično saznajemo, Milijeva devojka je vlasnica jedne od najačih privatnih škola, te mu je izgleda upala kašika u med.

Šuška se i da je Milijeva potencijalna supruga dobra sa Marinkovićevom bivšom suprugom, i popularnom pevačicom.

O čemu se tu tačno radi, ostaje da ispratimo u narednim danima.

PROČITAJTE I: DIREKTNO IZ TURSKE: POSEBAN AVION, POSLUGA, 15 KOFERA ODEĆE! OVO JE ZVEZDA PAROVA OSAM! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter