Izvor:
19.10.2019 u 16:21
0

NE ŽELI DA GA DELI NI SA KIM! Na sve MOGUĆE NAČINE pokušala da ih RAZDVOJI, a onda je on ODREAGOVAO OVAKO! (FOTO, VIDEO)

RASKRINKALE SU JE: "ONA MI VREĐA INTELIGENCIJU!" Rijaliti takmičarke PROZRELE NJENE NAMERE! (FOTO, VIDEO)

Nemoj da mu prilaziš! vikala je Kiki.

Ajde Kiki pusti devojku, sviđa mi se devojka! Anastasija dođi ovamo! Pusti me da pričam sa devojkom, nemoj da si dosadna! Smaraš! Želim da pričam sa njom – rekao je Uroš. Kada je došla gošća Kristina, njih dvoje su seli da popričaju, a Kiki je legla pored njih i sve pomno pratila.

Lezi tu i spavaj. Nemoj da se mešaš u naš razgovor – rekao je Uroš.

On je pijanica. Šta će ti on? Prevario me je sa svakom devojkom ovde! – vikala je Kiki.

Njih dvoje su razmenjivali nežnosti, a Kiki je ležala i pričala šta je sve Uroš radio u vili "Parova" kako bi je odvijila od njega.

DOŽIVELA NERVNI SLOM: Plakala i vikala NA SAV GLAS! Svi su se ŠOKIRALI kada su čuli RAZLOG njene histerije! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter