Izvor:
29.04.2017 u 07:31
0

BRANKA OKUKA SAOPŠTILA ODLUKU: Otac ili Mladen? (video)

Najaktuelnija priča nakon "Roditeljskog sastanka" od sinoć u "Parovima". Otac Branke Okuke žestoko je osudio njenu odluku da bude u vezi sa rijaliti cimerom Mladenom Vuletićem,nakon ćega je nastao skandal.
Na početku emsije "Upoznajte Parove" voditeljka Anžela Lakičević povelila je širem auditorijumom da joj je Mladen otkrio da su se njih dvoje ipka pomiriili. A evo šta kaže Branka:

– Odmah sam primetila kada sam ga ugledala na vratima da je mnogo ljut. Prvo što mi je rekao na ulazu da se klonim Mladena. Mnogo mi je bilo teško što ne mogu da ga smirim i što mi je rekao da sam ga razočarala. On ne može da shvati da je ovo rijaliti, ali ja sam mu svejedno sve oprostila. Moj otac je najbitnija osoba u mom životu i to će uvek tako biti – objasnila je učesnica.

Ostanite i dalje uz nas i odgledajte snimak Dalile i Branke iz dvorišta koji će razrešiti mnoge stvari.

Pogledajte intervju Mldena Okuke za naš portal OVDE.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter