Izvor:
08.07.2016 u 13:20
0

BORBA ZA OSTANAK U VILI POČINJE: Ovo su NOMINOVANI učesnici za IZBACIVANJE iz „Parova“!

Sinoć je definitivno bilo najuzbudljivije veče u vili "Parova"!

Kao i prethodnih dana, voditeljka Bojana Ristivojević otvorila je nominacije i nagovestila da je prvi nominovan takmičar od strane produkcije Maca Diskrecija. Ona se zahvalila svima koji su je podržali, a pretpostavila je da su se Mačići istrošili. Odmah posle nje, drugi nominovan je Gasttozz. Bojana je istakla da će ovo biti zanimljivo s obzirom na to da su dva jaka rijaliti igrača u pitanju.

U međuvremenu su učesnici nominovali jedne druge, međutim Bojana je prekinula nominacije i saopštila odluku produkcije da se finale najglamuroznijeg rijaliti šoa odlaže do sledećeg petka, a više o tome pročitajte OVDE.

Odmah zatim voditeljka je otkrila da je treća nominovana Armina kojoj je, kako tvrdi bilo drago. Zajedno sa njima nominovani su i Burek i Ante. Od strane učesnika rijalitija najviše nominacija dobila je Zorica Dukić, tako da se i ona svrstala u krug nominovanih učesnika.

Voditeljka je istakla da je u petak izbacivanje, a neko od nominovanih stanara ispašće iz borbe za 100.000 evra.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter