Izvor:
11.07.2016 u 13:46
0

POMAHNITALA USRED EMISIJE: Dalila opet napravila INCIDENT, produkcija OŠTRO reagovala!

Ljubavni par Mladen Vuletić i Dalila Moreno su se po ko zna koji put posvađali!

Sve je počelo otkrivanjem tabele sa glasovima publike na kojoj je Mujićeva osvojila drugo mesto, a ko je zauvek napustio takmičenje pogledajte OVDE. Tada su Ružica i Ana Spasojević indirektno rekle da će Mladen biti ispod Dalile na tabeli jer je on predstavljen javnosti kao nasilnik, a to upravo zbog svoje devojke.

Ona pravi veštačku frku. Devojka je luda – rekla je Ana.

Ja sam Mladenu rekla da će na kraju ispasti ovako. Ovo nema veze sa Dalilinim drugim mestom, nego samo to da će on biti ispod nje jer je ona sad žrtva, a on nasilnik. Znam kako je to, bila sam u vezi i upravo je taj dečko ispadao žrtva, a ja sam bila na meti publike – priznala je Ružica.

Dalila je tada skočila i počela da psuje, a voditeljka je nekako smirila, pa se Dalila vratila na mesto. Međutim, posle nekoliko minuta, dok je Ante pričao, Dalila je skočila i gađala šoljom Anu Spasojević, pa je Mujićeva kažnjena izolacijom, a Ana je otišla u dvorište jer je psovala Dalilu.

Bojana, ja ću da priznam šta je bilo. Pošto ste zabranili Mladenu bilo šta drugo osim špricera, meni je bilo žao i dao sam mu malo svog vinjaka. Ti me kazni ako hoćeš. Ali mi je Ana krišom dala vinjak u šolji, ja sam dao Mladenu i rekao mu da ostavi meni malo. Ali Ana je rekla da dam malo Mladenu – rekao je on. Dalial je kažnjena izolacijom, a da li će biti i finansijski, produkcija će se oglasiti.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter