Izvor:
11.12.2019 u 12:54
0

HIT! KAKAV LICEMER Guroviću kriva žena što je pretukao i nju i ćerku

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloletnom ćerkom, bivši košarkaš se oglasio i rekao za medije da " supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.

-Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para – kaže u razgovoru za medije košarkaš koji je juče nasrnuo na suprugu i maloletnu ćerku i nakon toga dobio krivičnu prijavu.

GUROVIĆ TUKAO SUPRUGU I ĆERKU: Krivična prijava za bivšeg košarkaša za nasilje u porodici!

Gurović je u vreme kada smo razgovarali sa njim bio u Novom sadu, kod majke. Odlučio je da priča za "Blic" jer kako kaže želi da se čuje "prava istina" o onome što se dogorilo u utorak uveče.

– Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo – priča proslavljeni košarkaš.

U tom momentu njihova 16-godišnja ćerka, za koju bi kako kaže “život dao”, skočila na njega. Pokušao je da relativizuje nasilje u porodici i ismevao supruginu reakciju.

MILAN GUROVIĆ, PRE PREBIJANJA ŽENE I ĆERKE, GOST HAPPY TV: Ovo je košarkaš PRE SEDAM DANA pričao o svojoj porodici! (VIDEO)

– Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu – kaže Gurović i ponavlja da već godinama supruga od koje hoće da se razvede "histeriše i pravi incidente".

OSUDE ZA NASILJE KOŠARKAŠA Mihajlović: Nema opravdanja

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter